Cursus gastheerschap

Nationaal Park Oosterschelde heeft een actief netwerk van ondernemers die als gastheer hun gasten heel goed informeren over wat er allemaal te doen en te beleven is op en rond de Oosterschelde. Gastheren die zich inzetten om samen, met elkaar en met ons zich inzetten om dit prachtige gebied op de kaart te zetten.

Netwerk

Het gastherennetwerk van Nationaal Park Oosterschelde wordt vanuit IVN Zeeland het hele jaar door ondersteund; met wetenswaardigheden voor de gasten, informatie over ontwikkelingen in het gebied, promotie en ontwikkelingen van activiteiten, educatieve materialen, brochures, vlaggen, etc. Ook worden er twee maal per jaar netwerkbijeenkomsten georganiseerd.

Cursus

Deze ondernemers zijn gastheer geworden en gebleven door het volgen van de cursus gastheerschap en actief een bijdrage te leveren binnen het netwerk. Ontvangt u gasten en wilt als ondernemer uw gasten nog beter kunnen informeren over de mogelijkeheden van dit gebied. En wilt u actief een bijdrage leveren aan dit netwerk meld u zich dan aan voor de cursus en wordt gastheer van Nationaal Park Oosterschelde. Eind van dit jaar (november/december) wordt deze cursus (vier middagen) aangeboden.

Informatie

Meer achtergrond informatie over Gastheer van het Landschap kunt u vinden op de website van IVN Natuureducatie -  Gastheer van het Landschap.  Vragen of meer informatie: np.oosterschelde@ivn.nl

 

Mede mogelijk gemaakt door: povincie Zeeland.