Oosterscheldeweek 2018 succesvol

Tijdens deze Oosterscheldeweek hebben veel mensen genoten van al het moois wat dit Nationaal Park te bieden heeft. Een week bedoeld om vooral eigen inwoners de mogelijkheid te bieden om nader kennis te laten maken met natuur in hun directe omgeving. Toeristen pikken hier ook steeds meer een graantje van mee.

Samenwerking

Het brede aanbod aan activiteiten is mogelijk door samenwerking met de verschillende organisaties. Terreinbeheerders die extra excursies verzorgen. Gastheren die enthousiast mee doen. Overheden die faciliteren en mee helpen promoten. Vrijwilligers die activiteiten begeleiden en wandeltochten organiseren. De pers, die op veel plekken de Oosterscheldeweek zichtbaar heeft gemaakt. En nog veel meer.

Volgend jaar

We hopen dat we volgend jaar weer de mogelijkheid hebben om een ieder te laten zien hoe mooi en bijzonder dit Nationaal Park is. Dat er heel veel manieren zijn om er van te genieten en tegelijkertijd te beschermen. Zet dus alvast maar in de agenda: 7 - 14 september 2019. Dan maken we er met zijn alleen weer een feestje van.