Naar overzicht

Hou je van natuur, varen en samen genieten?

Met de kids Op het water
  • middag
  • Bergsediepsluis
  • 19,50
Bekijk in Google Maps

Het ideale dagje uit voor de hele familie is deze rondvaart naar de zeehondjes. Er wordt gevaren over NP de Oosterschelde naar de zandbank waar ze liggen te rusten en jullie kunnen van heel dichtbij deze prachtige dieren zien. Vaak zien jullie onderweg ook nog bruinvissen. Tijdens de vaartocht krijgen jullie uitleg over dit mooie Natuurgebied. Met de Zwerver 3 naar de zeehonden is een heerlijke ontspannen vaartocht voor het hele gezin. Voor de kinderen zijn er diverse opdrachten te doen aan boord. De vaartocht duurt ongeveer 3,5 uur.

 

 

Kosten € 19,50 kinderen tot en met 12 jaar € 15,50

Wil jij dit een keer beleven? Vaar dan mee! Reserveren kan via info@zwerver3.nl bij lastminute 0653 255 912. Voor vertrekdagen zie onze website www.rondvaarteninzeeland.nl

1 ste pinksterdag 28 mei.
Vertrek om 14.00 uur. Vertrekplaats Bergse Diepsluis Oesterdam Tholen. Er is een grote gratis parkeerplaats bij de boot.

Er is een gezellige binnenruimte waar je iets te eten en drinken kunt bestellen.

Het is ook mogelijk om met je gezelschap het volledige of een deel van het schip te huren. Vooraf reserveren is nodig omdat we maar een beperkt aantal personen meenemen.

Afgaand tij

Hoe ontstaat het getij?

In ruim zes uur wordt het vloed – het water wordt hoger, daarna wordt het in dezelfde tijd eb – het water wordt weer lager. Eb en vloed ontstaan door de aantrekkingskracht van de maan op het water op aarde.

 

De maan trekt als het ware aan het water, waardoor het water in de zeeën een bepaalde kant op beweegt. De aarde draait om haar eigen as en om de zon heen. Daardoor is de plek waar de maan het sterkst aan het water trekt telkens verschillend.

 

Bekijk het WERKELIJKE GETIJ en UITLEG.

Meer weten?

Meer over het Getij