Dag van het Nationaal Park online beleven

Op 24 mei vindt de 21ste editie van de Europese Dag van het Nationaal Park plaats. Dit jaar staat deze dag in het teken van Natuur en Gezondheid met als thema ‘natuur doet je goed’. Het organiseren van evenementen ter plekke is op dit moment een beetje moeilijk, maar iedereen kan de bijzondere natuur van Nationaal Park Oosterschelde en alle andere Nationale Parken in Nederland nog steeds beleven – online vanuit huis! Een mooi moment om inspiratie op te doen voor als we straks allemaal weer buiten kunnen genieten.

Quiz

Onder het mom van “wat weet jij van de Nationale Parken’ is er een speciale natuurquiz, die vanaf 22 mei beschikbaar is. Zo kan iedereen vanuit huis de Nationale Parken beleven, en ook nog eens de leukste dingen leren over deze bijzondere natuurgebieden. Onder de beste 10 quizdeelnemers verloten we een prijs. 


Digitale excursie

Om Nederland beter bekend te maken met de Nationale Parken en tóch de bijzondere natuur te laten beleven, kan iedereen deelnemen aan een digitale excursietour door de Nationale Parken. Ook in de Oosterschelde. Ga vanaf 22 mei digitaal op pad met één van de Nationale Park gidsen of boswachters en geniet van het park en de natuur met een digitale natuurexcursie!